Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν για την αποχώρηση Μανωλίδου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjmW0_Wz4RJ-vfaeKUg4ZH6TUnUGMVbV-f9taj5VyOl9PyMIOCabaGUAs8soJKTS9UNxXMk7J7cCmvg-5_27KvB9Do7WzBFjIHriV2lb_B2MEcXbaQrVvj7ZhyphenhyphenkvG_3lCyj8GWl9VviRs8/s1600/radioarvila_796879733.jpg
Με το κλασσικό χιούμορ τους και πολύ καλή διάθεση βρέθηκαν στην Αθήνα οι «Ράδιο Αρβύλα», για την παρουσίαση της νέας τους διαφημιστικής καμπάνιας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για καλό σκοπό.
Με το «Καλησπέρα» ο Α. Κανάκης αναφέρθηκε στην «αγαπημένη» του Ευγενία Μανωλίδου λέγοντας: «Μαζευτήκαμε όλοι εδώ υπό το βάρος της αποχώρησης της Ευγενίας Μανωλίδου από... το «Dancing with the Stars» που έχει επισκιάσει τα πάντα»!!!
Μετά το τέλος της εκδήλωσης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είπαν ότι δεν στενοχωριούνται καθόλου που τελείωσε η σεζόν, γιατί έχουν ανάγκη να ξεκουραστούν και πρόσθεσαν: «Εξάλλου ήμασταν πολύ κοντά στην φυλακή για διάφορους λόγους. Τα εξώδικα είχαν αρχίσει να αυξάνονται, οπότε λέμε να την κοπανήσουμε. Πιστέψτε μας έπρεπε να σταματήσουμε».
Τέλος, σε ερώτηση για τα «αγαπημένα» πρόσωπα της «Ράδιο- Αρβύλα», αυτά δηλαδή που σατίρισαν περισσότερο την χρονιά που μας πέρασε όπως την Ευγενία Μανωλίδου και την Μαρία Μπεκατώρου, ο Αντώνης Κανάκης είπε: «Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω, αλλά θέλω να πω το εξής. Δεν θέλουμε να συμμετέχουμε καθόλου σε όλο αυτό το πράγμα. Νομίζω ότι θα χαζέψουμε στο τέλος και εμείς και ο κόσμος τελείως.Δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου όλα αυτά παρά μόνο στο σατιρικό πλαίσια της εκπομπής μας. Κατά τα άλλα προσπαθούμε να ζούμε φυσιολογικές ζωές που δεν έχουν σχέση με κανένα από αυτά τα πρόσωπα».
Η εκπομπή που «σάρωσε» τα μηχανάκια της AGB θα προβάλλεται και του χρόνου, αλλά όπως είπε η τετράδα δεν έχει ακόμα «κλείσει» τίποτα. [πηγη]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου