Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Τα στατιστικά της Εθνικής

Η Εθνική Ελλάδος ξεχώρισε σε αρκετές κατηγορίες της στατιστικής, μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής των ομίλων. Δεύτερη στα κόρνερ, αλλά 30ή στα σουτ.

Το μόνο στοιχείο στο οποίο υστερεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε σχέση με όλες -σχεδόν- τις υπόλοιπες ομάδες είναι τα σουτ, καθώς έχει επιχειρήσει μόλις 6, γεγονός που την κατατάσσει στην 30ή θέση της σχετικής λίστας.

Εξ αυτών, μόνο τα 2 κατευθύνονταν στην αντίπαλη εστία, ενώ τόσα ήταν και τα σουτ που έγιναν μέσα από την περιοχή. Σε αυτόν τον τομέα, η ελληνική ομάδα βρίσκεται στην 23η θέση.

Μία κατηγορία που δείχνει πως το ομαδικό στοιχείο έλειπε ίσως από την Εθνική, είναι οι ατομικές ενέργειες, με την ομάδα του Ρεχάγκελ να έχει 15 και να βρίσκεται στην 8η θέση.

Το εντυπωσιακότερο στοιχείο για την ελληνική ομάδα είναι τα κόρνερ, καθώς έχει 11 και βρίσκεται στη 2η θέση, αλλά δυστυχώς όλα πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Πολύ ψηλά βρίσκεται η Εθνική και στις σέντρες, καθώς έχει επιχειρήσει 21 (5η θέση), αλλά μόνο οι 3 ήταν επιτυχημένες.

Οι συνολικές πάσες που έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους οι διεθνείς είναι 500, με τις 340 από αυτές να είναι ολοκληρωμένες, αριθμός που κατατάσσει την ελληνική ομάδα στη 13η θέση.

Στην 9η θέση βρίσκεται το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στις ολοκληρωμένες μακρινές πάσες, με 84 σε 113 προσπάθειες, ενώ με 5 αποκρούσεις κατατάσσεται στην 6η θέση.

Τα 8 διωξίματα βρίσκουν στη 13η θέση την ελληνική ομάδα, αλλά κανένα από αυτά δεν είναι επιτυχημένο, όπως συμβαίνει και με άλλες 7 ομάδες.

Οι επιθετικοί της "γαλανόλευκης" έχουν υποδειχθεί 4 φορές σε θέση οφσάιντ (5η θέση), ενώ έχουν γίνει 12 φάουλ από τους διεθνείς (23η θέση), ακριβώς και όσα δέχθηκαν από τους Νοτιοκορεάτες (17η θέση σε κερδισμένα φάουλ).

Επιπλέον, η ελληνική ομάδα έχει 23 κερδισμένα πλάγια άουτ και βρίσκεται στη 12η θέση, ενώ τα μέτρα που διένυσαν οι Έλληνες παίκτες είναι 105.612, κατηγορία στην οποία κατατάσσεται στη 16η θέση.

Τέλος, η Εθνική βρίσκεται ψηλά στη μέγιστη ταχύτητα που σημειώθηκε στην 1η αγωνιστική, με επίδοση 29.41 χλμ/ώρα (7η θέση).

totefteri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου