Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Πτώμα χτισμένο στο τσιμέντο! Απίστευτο έγκλημα

Πτώμα χτισμένο στο τσιμέντο! Απίστευτο έγκλημα
Ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα που έχει αναφερθεί ποτέ σε βιβλίο συμβάντων της Αστυνομίας. Μακάβριο εύρημα, κρυμμένο μέσα στο τσιμέντο… Ένα πτώμα «θαμμένο» κάτω από τα πλακάκια του μπάνιου… Μία δολοφονία που θυμίζει ιταλική μαφία στο Διακοπτό Αχαΐας… Και ένας 42χρονος επιχειρηματίας που αγνοούνταν εδώ και έναν χρόνο.Τα μέχρι τώρα στοιχεία που συνθέτουν το σκηνικό της δολοφονίας θέλουν το πτώμα να είναι ο 42χρονος επιχειρηματίας, μόνο που είναι αδύνατον να γίνει η αναγνώριση, λόγω της κατάστασης στην οποία βρέθηκε αυτό. Έχει ήδη ληφθεί δείγμα DNA και αναμένεται τις επόμενες ημέρες η ταυτοποίηση που θα σφραγίσει αυτή την απίστευτη δολοφονία.

Χρονικό 23 Μαΐου 2009: Ο επιχειρηματίας Τάσος Τσαγκραρόπουλος, με το αυτοκίνητο ενός φίλου του, κινείται στην περιοχή της Βούλας. Μέχρι που κάποια στιγμή, σταματά να δίνει σημάδια ζωής. Ο Τάσος δεν επικοινωνεί με κανέναν, δεν εμφανίζεται πουθενά. Οι μέρες περνούν και κανένα νέο από τον 42χρονο επιχειρηματία. Έτσι, οι συγγενείς και φίλοι αρχίζουν να ανησυχούν.

Ο Τάσος ήταν ελεύθερος, έμενε στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Ζάκυνθο. Επιχειρηματίας, με ενοικιαζόμενα δωμάτια που διατηρούσε στο νησί.

Η οικογένεια και οι φίλου του αποφασίζουν να επισκεφθούν την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ» και να αναζητήσουν τον Τάσο.

Όλοι ήταν πλέον πεπεισμένοι πως κάτι κακό τού έχει συμβεί. Μάλιστα, πίστευαν ότι παγιδεύτηκε πιθανότατα σε κάποιο ραντεβού που πρέπει να αφορούσε σε μια δίκη που επρόκειτο να διεξαχθεί σχετικά με μία αντιδικία που είχε για χρόνια με μία γυναίκα. Μόνο που από τα μέχρι τώρα στοιχεία της Αστυνομίας φαίνεται πως η γυναίκα αυτή δεν σχετίζεται με την εξαφάνιση του επιχειρηματία.

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Είναι η τελευταία εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για την 14η τηλεοπτική σεζόν και έχει θέμα την εξαφάνιση του Τάσου Τσαγκαρόπουλου.

Τρεις ώρες εκπομπής ήταν αρκετές για να ανοίξει ο δρόμος και να έρθουν στο φως στοιχεία και πρόσωπα που σχετίζονταν με την υπόθεση.

Στην εκπομπή μαζί με την Αγγελική Νικολούλη η δικηγόρος του Τάσου Τσαγκαρόπουλου δίνει όσες πληροφορίες έχει που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στα ίχνη του επιχειρηματία.

Η τελευταία κλήση

Η τελευταία κλήση που έγινε στο κινητό του τηλέφωνο έριξε φως στην υπόθεση. Οι έρευνες της Αστυνομίας προσανατολίζονται πλέον σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο Διακοπτό Αχαΐας.

Ένα δεύτερο στοιχείο ήταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εκείνη την ημέρα ο επιχειρηματίας. Το αυτοκίνητο βρήκε ένας τηλεθεατής και ενημέρωσε τη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη.

Ο Τάσος Τσαγκαρόπουλος ήταν σίγουρα στο Διακοπτό Αχαΐας. Μόνο που οι Αρχές δεν γνώριζαν ακόμα αν ήταν ζωντανός ή νεκρός.

Η Ασφάλεια της περιοχής το ερεύνησε, έψαξε την περιοχή στην οποία εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, αλλά δεν βρήκε κανένα ίχνος που θα της άνοιγε το δρόμο..

Ο μάρτυρας «κλειδί» της υπόθεσης

Η σημαντικότερη πληροφορία φαίνεται τελικά πως ήρθε από κάποιον τηλεθεατή της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», ο οποίος τηλεφώνησε στην εκπομπή, μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη και ζήτησε να μιλήσει προσωπικά και με τη δικηγόρο του Τσαγκαρόπουλου. Είπε στη δημοσιογράφο πως ξέρει πού βρίσκεται ο επιχειρηματίας και τι ακριβώς έχει συμβεί.

Η συνομιλία με τη δικηγόρο έγινε κατ’ ιδίαν. Προφανώς, της είπε όσα γνώριζε…

Λίγες μόνο ημέρες αργότερα, η Ασφάλεια του Αιγίου διεξάγει έρευνα σε ένα διαμέρισμα στο Διακοπτό. Στο πάτωμα του μπάνιου βρίσκει σε σήψη ένα πτώμα, χτισμένο κάτω από τα πλακάκια.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της Αστυνομίας, το έγκλημα συνέβη περίπου πριν από ένα έτος, όταν στο σπίτι διέμενε μία αλλοδαπή, η οποία μετά τις τροποποιήσεις στο μπάνιο και την κατασκευή της ντουζιέρας εξαφανίστηκε.

Σε μία εβδομάδα αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA, όπου θα επιβεβαιωθεί ή όχι αν το πτώμα ανήκει στον επιχειρηματία Τάσο Τσαγκαρόπουλο.
Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου