Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Υπάλληλος Πολεοδομίας Καρύστου νεκρός σε χαράδρα

Υπάλληλος Πολεοδομίας Καρύστου νεκρός σε χαράδρα
Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Καρυστίας στην Εύβοια, από τον τραγικό θάνατο του υπαλλήλου της Πολεοδομίας Καρύστου, Δ.Π., ο οποίος τελικά εντοπίστηκε νεκρός σε χαράδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τύχη του Δ.Π. αγνοείτο από τις 19:45 το απόγευμα της Τετάρτης 16 Ιουνίου, όπου μαζί με ένα ακόμη άτομο, πήγαν στην περιοχή Νημποριό. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων της περιοχής, μετέβησαν στο σημείο για αυτοψία και κάποιες φωτογραφίες.Επειδή το σημείο που πήγαιναν να ελέγξουν βρίσκονταν σε δύσβατη περιοχή, στάθμευσαν το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους σε έναν δρόμο κατηφορικό. Καθώς επέστρεφαν, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο Δ.Π. ζήτησε από τον άνθρωπο, με τον οποίο βρισκόταν μαζί, να ανέβει μόνος του την ανηφόρα και να πάρει το αυτοκίνητο, καθώς ο ίδιος ένιωθε πολύ κουρασμένος.

Έδωσαν ραντεβού σε συγκεκριμένο σημείο. Όταν ο οδηγός του Ι.Χ., μετά από λίγα λεπτά, έφτασε εκεί δεν τον βρήκε. Περίμενε για περισσότερο από μία ώρα και στη συνέχεια, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και δήλωσε την εξαφάνισή του.

Αμέσως, κινητοποιήθηκαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ένα ελικόπτερο της ΕΜΑΚ. Έπειτα από έρευνες το ελικόπτερο της ΕΜΑΚ, εντόπισε τον άνδρα, νεκρό, μέσα σε μια χαράδρα σε σημείο δύσβατο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, λέγετε ότι ίσως έχασε τις αισθήσεις του παραπάτησε και έπεσε στο κενό.

{Πηγή}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου