Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Στο νοσοκομείο η Χρουσαλά..

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEglzkMEsv7MiugBGALf6bHhtfScYEv7ogCtHzZmxucozvZG-xLcZH44LesBW5PXu4IR2NmWqd_31av57vJMissHLG25fdWwPYqi34YDN2nvHUf7gjmk7RZrUQ0b8V-t_6zTaBEZsrcSSD8/s1600/0252_MARIETA_XROYSALA_.jpg
Δεν άντεξε την πίεση όλων αυτών των ημερών και τελικά η Μαριέτα Χρουσαλά μεταφέρθηκε αργά χθες το βράδυ στο νοσοκομείο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώην παρουσιάστρια είχε πάθει κρίση πανικού, έτρεμε, μιλούσε με ιδιαίτερη δυσκολία και είχε.. παραλυτικά συμπτώματα στα άκρα.Οι στενοί συγγενείς της αλλά και οι συγγενείς του γαμπρού τρομοκρατήθηκαν από την εικόνα της Μαριέτας Χρουσαλά και αποφάσισαν αμέσως να την μεταφέρουν στο θεραπευτήριο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ όπου και εισήχθη στα επείγοντα. Οι πληροφορίες λένε ότι η ώρα ήταν περίπου 23:00 το βράδυ.

Οι γιατροί του νοσοκομείου όμως πιο ψύχραιμοι από τους συγγενείς της Χρουσαλά διέγνωσαν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κρίση πανικού λόγω του υπερβολικού στρες των τελευταίων ημερών, την ηρέμισαν και της ζήτησαν να περιορίσει ότι την εκθέτει σε άγχος. Δεν γνωρίζουμε βέβαια εάν της είπαν να κόψει μαχαίρι και την τηλεόραση έστω για λίγες μέρες.

απo TreloKouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου