Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Βραβεία MAD 2010: Υποψηφιότητες και εκπλήξεις

Βραβεία MAD 2010: Υποψηφιότητες και εκπλήξεις
Βραβεία MAD 2010: Απόψε η μεγάλη βραδιά! Aπόψε στη σκηνή που έχει στηθεί στο κλειστό του Tae Kwon Do θα ανέβουν 51 Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι: Δέσποινα Βανδή, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Goin’ Through, Professional Sinnerz, Stavento, Κατερίνα Αυγουστάκη, Inna, N’ Dubz και Fatman Scoop!Παράλληλα, οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις, με μεγαλύτερη ίσως την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία θα ανένει στη σκηνή και... θα τραγουδήσει!

Φέτος, τα Mad Video Music Awards 2010 by Vodafone εμπνέονται από τη «generation next» και τις νέες τάσεις τόσο στην καθημερινότητα των νέων όσο και στη μουσική, έχοντας ως κεντρικό μήνυμα επικοινωνίας τη Generation Mad: τη νέα γενιά που ωριμάζει και διαμορφώνεται μέσα από τη τεχνολογία και χτίζει το δικό της προσωπικό profile στα social networks.

Η ψηφοφορία για την 7η απονομή των Mad Video Music Awards 2010 by Vodafone ξεκινά και το Mad σηματοδοτεί την έναρξη της γιορτής για το πιο wanted μουσικό γεγονός της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου