Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Νέες λεπτομέρειες για την απονομή των βραβείων MAD


Τα MAD Video Music Awards 2010 by Vodafone θα πραγματοποιηθούν για 7η συνεχή χρονιά το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας. Ο χώρος αυτή τη φορά άλλαξε και δεν πρόκειται να είναι το Θέατρο Βράχων αλλά το κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο. Ο Θέμης Γεωργαντάς μιλώντας στο «Κους Κους» του Alpha αποκάλυψε κάποιες από τις εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει οι υπεύθυνοι για την απονομή των βραβείων.
[πηγη] www.yupi.gr


Είχε ακουστεί πως η βραδιά θα ξεκινήσει με ντουέτο του Σάκη Ρουβά και της Έλενας Παπαρίζου. Η Έλενα, δεν θα εμφανιστεί μόνη στη σκηνή. Παρτενέρ της δεν θα είναι ο Σάκης αλλά οι Onirama. Η συνεργασία των δύο πλευρών προέκυψε λόγω της καλοκαιρινής περιοδείας που θα κάνουν μαζί σε όλη την Ελλάδα.



Η Δέσποινα Βανδή και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν ένα κοινό όσον αφορά την εμφάνισή τους: Και οι δύο πρόκειται να ερμηνεύσουν ένα νέο τους τραγούδι. Ειδικά στην περίπτωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη μιλάμε για ένα τραγούδι που δεν έχει καν κυκλοφορήσει και θα ακουστεί για πρώτη φορά στο κλειστό γήπεδο του Φαλήρου.



Στην προηγούμενη απονομή η Τάμτα έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια. Φέτος, μαζί με τους συνεργάτες της, έχει ετοιμάσει ένα ανατρεπτικό ντουέτο-διασκευή. Τα σχόλια που ακούστηκαν στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do του Φαλήρου όταν έκανε την πρόβα της ήταν άκρως θετικά τόσο για την ίδια όσο και για το πρόσωπο που θα τη συνοδεύει. Το φόρεμά της έχουν σχεδιάσει οι Mi-Ro.



Δύο από τα συγκροτήματα που θα δώσουν το «παρών» στην απονομή είναι οι Stavento και οι Sunrise Avenue. Οι πρώτοι θα τραγουδήσουν με τη συμμετοχή ενός προσώπου-έκπληξη που δεν ανήκει στο μουσικό χώρο. Όσο για τους δεύτερους, θα βρεθούν εκεί για να απονείμουν ένα βραβείο και αμέσως μετά θα πάνε στο στούντιο του «Greek Idol» για να εμφανιστούν live στη σκηνή του talent show.



Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μεγάλη θα είναι η προσέλευση των διασήμων. Ενδεικτικά, στο κόκκινο χαλί θα περπατήσουν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Μουρατίδης.



Ιδιαίτερο ρόλο στην απονομή θα έχουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Λυδία Παπαϊωάννου. Παράλληλα με την παρουσίαση που έχει αναλάβει για άλλη μια χρονιά ο Θέμης Γεωργαντάς, η Λυδία και ο Δημήτρης θα σχολιάζουν με τον τρόπο τους όσα βλέπουν να συμβαίνουν στη σκηνή αλλά και στις κερκίδες. Ο Θέμης, μάλιστα, δήλωσε: «Θα είναι σαν τους γέρους του Muppet Show».



Φέτος, για πρώτη φορά, τα τραγούδια που θα ακουστούν το βράδυ της Δευτέρας θα κυκλοφορήσουν και σε CD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου