Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Τι θα δούμε στα Μουσικά Βραβεία Mad τη Δευτέρα;


Με μεγάλες εκπλήξεις αλλά και μεγάλες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν για 7η συνεχή χρονιά τη Δευτέρα το βράδυ τα Μουσικά Βραβεία Mad! Πρώτη μεγάλη αλλαγή είναι ότι φέτος τα βραβεία δεν θα γίνουν στο Θέατρο Βράχων όπως κάθε φορά, αλλά στο γήπεδο ΤAEKWODO στο Φάληρο.
Όπως αποκάλυψε ο Θέμης Γεωργαντάς στην εκπομπή «Κους Κους» και φέτος οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.
Την έναρξη της βραδιάς δε θα κάνει ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου όπως ακουγόταν, αλλά η Έλενα μαζί με τους Onirama, μιας και το group θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα μαζί με την τραγουδίστρια.
Το παρών φέτος στα βραβεία, μετά από πολύ καιρό θα δώσει και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος θα τραγουδήσει ένα καινούργιο του τραγούδι, ενώ με καινούργιο τραγούδι θα εμφανιστεί στη σκηνή και η Δέσποινα Βανδή.
H Τάμτα, που πέρσι με το sexy χορευτικό της είχε κλέψει της εντυπώσεις, ετοιμάζει για φέτος κάτι εξίσου εντυπωσιακό, αφού θα τραγουδήσει μια… ανατρεπτική διασκευή πολύ γνωστού κομματιού.
Οι βραβευμένοι Stavento θα τραγουδήσουν παρέα με ένα πρόσωπο έκπληξη, που δεν ανήκει στο χώρο του τραγουδιού, ενώ στη σκηνή θα εμφανιστούν οι Sunrise Avenue.
[πηγη]http://www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου