Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Επεισόδια και στο κλειστό!

Οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ κατέστρεψαν το κλειστό της Λαμίας! Μολότοφ, συλλήψεις & τραυματισμοί! Το γήπεδο εκκενώθηκε, αλλά το final-4 του χάντμπολ δεν θα διεξαχθεί. Live ενημέρωση


Οι οπαδοί των δύο ομάδων άρχισαν την ανταλλαγή φωτοβολίδων και μολότοφ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός. Στη συνέχεια άρχισαν να ξηλώνουν τα καθίσματα με αποτέλεσμα το γήπεδο να μοιάζει... καλοκαιρινό!



Ωρα 14:40, ο αγώνας δεν πρόκειται να ξεκινήσει αν δεν εκκενωθεί το γήπεδο από τους οπαδούς των δύο ομάδων. Αυτή τη στιγμή όμως κάτι τέτοιο μοιάζει αδύνατο!

Σύμφωνα με την Live ενημέρωση από το OlaPaok.gr, μία φωτοβολίδα καίει μηχανήματα καναλιού. Συνεχής είναι η ρίψη φωτοβολίδων και καθισμάτων και τα ΜΑΤ δεν αντιδρούν καθόλου. Απλά κοιτούν! Οι δύο ομάδες έφυγαν για τα αποδυτήρια!

Ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης δηλώνει πως δύσκολα θα ξεκινήσει ο αγώνας, την ίδια ώρα που μία από τις γραμματείς του αγώνα έχει χτυπηθεί!

Ωρα 14:50, έχουν κλείσει οι πόρτες και μέσα στο κλειστό βρίσκονται μόνο οπαδοί και λίγοι αστυνομικοί. Έχουν γίνει πέντε συλλήψεις σύμφωνα με πληροφορίες. Πυροσβεστικά οχήματα κατευθύνονται στο κλειστό γήπεδο. Οι κάτοικοι που μένουν κοντά στο γήπεδο έχουν βγει ανάστατοι στα μπαλκόνια τους. Οπαδοί της ΑΕΚ έχουν μπει στα αποδυτήρια των παικτών του ΠΑΟΚ. Σκηνές απείρου κάλλους!

Ωρα 15:05, το γήπεδο τελικά εκκενώθηκε, αλλά είναι απίθανο να γίνει το final-4 καθώς οι οπαδοί το έχουν καταστρέψει!!

Ωρα 15:15, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Σίμος Λαζαρίδης δηλώνει πως το final-4 δεν θα γίνει. Και πως να γίνει όταν έχουν ξηλωθεί τα μπάνια, τα καθίσματα και έχει καεί το παρκέ του "Χαλκιοπούλειου"!

Τα επεισόδια είχαν ξεκινήσει στην πόλη της Λαμίας από νωρίς το πρωί.
[πηγη]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου