Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Καταγγέλλει λογοκρισία το «troktiko»! «Σαπίλα στο ελλ. ποδόσφαιρο»! Δυο Cd με συνομιλίες

Μια περίεργη ιστορία που εμπλέκει αποκαλύψεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δημοφιλές blog «troktiko» διαδραματίζεται από το βράδυ της Τετάρτης (26/5).Συγκεκριμένα, το γνωστό ιστολόγιο είχε προλογίσει γύρω στις 23:30 πως θα έφερε στο φως ηχητικό ντοκουμέντο που «θα σοκάρει τον κόσμο του ποδοσφαίρου».

«Αηδία σε όλη την Ελλάδα σε λίγο με το ντοκουμέντο του troktikou», ανέφερε ο τίτλος. Οι αποκαλύψεις που προανάγγειλε αφορούσαν, όπως έλεγε, προπονητή που «έδινε φυσούνες» στους παίκτες, τη Θυρα 7, τον Πατέρα, τον Κόκκαλη, αλλά και δημοσιογράφους που «προσλαμβάνονται από παράγοντες στις εφημερίδες».

Το ντοκουμέντο θα ανέβαινε «σε λίγο», αλλά κατά τις 12 άρχισε το θρίλερ, καθώς για μικρό χρονικό διάστημα η πρόσβαση στο «troktiko» μπλοκαρίστηκε.

Να δούμε τις εξελίξεις, αρχίζοντας από την προαναγγελία του ντοκουμέντου, όπως αναρτήθηκε στο ιστολόγιο.

«Ποιος κάθεται… σούζα στον Πατέρα, ποιο χαρακτηρίζει τον Κόκκαλη ‘χαμένο’»

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«To ντοκουμέντο που θα ακούσετε σε λίγο είναι ΑΛΗΘΙΝΟ και θα σοκάρει όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Είναι εμετικό και για εμάς δείχνει την νοοτροπία των παραγόντων στην Ελλάδα.

Θα ακούσετε κάποιον (και ποιος είναι όλα θα τα βάλουμε) να λέει:

- Προπονητής έδινε φυσούνες σε ομάδα για να πάει καλά!

- Τους φιλάθλους της "Θύρας 7" τους αποκαλεί κατά απαράδεκτο τρόπο, νταβατζήδες

- Πως προσλαμβάνονται δημοσιογράφοι από παράγοντες σε εφημερίδες

- Χαρακτηρίζει τον Κόκκαλη τρελό και χαμένο

- Ποιον κορυφαίο παράγοντα του ποδοσφαίρου χαρακτηρίζει μεγάλη που....

- Ποιος κάθεται σούζα μπροστά στον Νίκο Πατέρα

- Ποιος ετοιμάζει πραξικόπημα μέσα στον Ολυμπιακό χωρίς να το γνωρίζει ο Κόκκαλης

- Αναφέρει πως θα μπορούσε να πάρει μια ομάδα έναν τίτλο και μάλιστα με συγκεκριμένα στοιχεία και γεγονότα.

Πρόκειται για κορυφαίο παράγοντα που θα αφήσει άφωνο όλο το πανελλήνιο.

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ, η σαπίλα και η βρωμιά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν παίρνουμε θέση για καμία ομάδα αλλά δεν μπορούν να κοροιδεύουν τους φιλάθλους με τα παιχνίδια που παίζουν.

Είναι ένα...ξέρασμα που έκανε κάποιος και μάλιστα δεν αρνείται ότι τα λέει κανονικά!»
Το «troktiko» ξαφνικά εξαφανίζεται
Μετά την προαναγγελία του ντοκουμέντου ξεκινάει το θρίλερ! Λίγο μετά τις 12 το ιστολόγιο «πέφτει» και στη θέση του εμφανίζεται προειδοποίηση της Google που αναφέρει «Αυτό το ιστολόγιο βρίσκεται υπό εξέταση λόγω πιθανής παράβασης των Όρων Υπηρεσιών Blogger και η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο στους συντάκτες».

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, το ιστολόγιο επιστρέφει ζητώντας «συγγνώμη για τη διακοπή της λειτουργίας» και με την υπόσχεση πως σε «πολύ λίγο» θα δημοσιεύσει το ντοκουμέντο.

«Γνωστά πρόσωπα κρύβονται από πίσω»

Το «σε πολύ λίγο» έγινε… πρωί με το blog να ισχυρίζεται πως «ελληνικός δάκτυλος και μάλιστα γνωστά πρόσωπα κρύβονται πίσω από την επιχειρούμενη προσπάθεια φίμωσης του troktikou». Ακολούθησαν αλλεπάλληλες αναρτήσεις σε κάποιες από τις οποίες εκφράζονταν φόβοι για το κλείσιμο του ιστολογίου.

Σήμερα, σε πιο πρόσφατη ανάρτηση το «troktiko» ισχυρίστηκε πως ενημερώθηκε από την Google «ότι αν βγει η κασέτα που έχουμε στα χέρια μας και αφορά στην σαπίλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα κλείσει το blog!».

Το blog συνέχισε το καταγγελτικό του ύφος κάνοντας λόγο σε νεότερη ανάρτησή του για «προληπτική λογοκρισία».

Δυο cd με συνομιλία παράγοντα!

Εν τω μεταξύ, η ηχογραφημένη συνομιλία που προανήγγειλε το «troktiko» στάλθηκε αργά χθες το βράδυ σε πολλά Μέσα. Πρόκειται, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, για τηλεφωνική συνομιλία (υποκλοπή) που είναι γραμμένη σε δύο cd, ροζ και πράσινου χρώματος. Σε αυτά ακούγεται η φωνή ανθρώπου που φέρεται να είναι παράγοντας του Ολυμπιακού. Σύμφωνα, μάλιστα, με άλλες πληροφορίες η φωνή του συγκεκριμένου παράγοντα όπως και του δημοσιογράφου που συνομιλεί είναι ευδιάκριτες.
[πηγη]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου