Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Πρωτοφανής υπόθεση βιασμού ανήλικης από έναν 17χρονο

Πρωτοφανής υπόθεση βιασμού ανήλικης από έναν 17χρονο
Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κορίνθου πρωτοφανής υπόθεση βιασμού ανήλικης από έναν 17χρονο, τον οποίο φέρεται να βοήθησε ο ίδιος ο πατέρας του! Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε περιοχή της Κορίνθου με «πρωταγωνιστή» έναν νεαρό που ερωτεύτηκε σφόδρα μια 15χρονη. Η κοπέλα όμως, παρά τις συνεχείς πιέσεις και τα παρακάλια του, δεν ανταποκρινόταν στον έρωτά του, με αποτέλεσμα ο εγωισμός του 17χρονου να πληγωθεί. Ετσι, μη έχοντας άλλη λύση, αποφάσισε να ζητήσει από τον πατέρα του να τον… βοηθήσει σε μια τελευταία προσπάθεια να πλησιάσει το κορίτσι.Ο 56χρονος όμως σκέφτηκε να... συμβουλεύσει με τον δικό του τρόπο το «βλαστάρι» του. Ετσι λοιπόν πατέρας και γιος άρπαξαν την κοπέλα παρά τη θέλησή της, την ώρα που εκείνη περπατούσε ανυποψίαστη στον δρόμο, και την έβαλαν με τη βία στο φορτηγό τους, με το οποίο τη μετέφεραν σε ερημική παραλία. Εκεί ο αδίστακτος ενήλικος, αδιαφορώντας για να ουρλιαχτά, τα κλάματα και τα παρακάλια της αθώας κοπέλας να την αφήσουν να φύγει, την ακινητοποίησε και είπε στον γιο του να τη βιάσει! Ο ανήλικος υπάκουσε και προχώρησε στη φρικτή πράξη. Στη συνέχεια οι δυο τους έγιναν καπνός εγκαταλείποντας το θύμα τους αβοήθητο και σε άθλια κατάσταση.

Κάποια στιγμή, ξεπερνώντας το πρώτο σοκ και μαζεύοντας όσες δυνάμεις τής είχαν απομείνει, η 15χρονη πήγε στην Ασφάλεια Κορίνθου. Εκεί διηγήθηκε το μαρτύριο που έζησε στους αστυνομικούς, οι οποίοι αναζήτησαν τους δύο δράστες, τους συνέλαβαν και θα τους παραπέμψουν στον εισαγγελέα Κορίνθου. Παράλληλα το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Επίσης θα τύχει ψυχολογικής υποστήριξης που θα της προσφέρουν ειδικοί.

Σημειώνεται ότι πατέρας και γιος φυλάσσονται από αστυνομική δύναμη προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν επιθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της 15χρονης. Η φρικιαστική πράξη του 56χρονου και του 17χρονου γιου του έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία της Κορίνθου, αφού τέτοιο περιστατικό είναι πρωτοφανές.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας σχετικά με το περιστατικό ανακοινώθηκαν, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής στην Κόρινθο συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου δύο άνδρες ηλικίας 56 και 17 ετών, γιατί το απόγευμα της Πέμπτης στην Κόρινθο, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Φ., άρπαξαν ανήλικο κορίτσι ηλικίας 15 ετών, το επιβίβασαν στο όχημα παρά τη θέλησή του και αφού το μετέφεραν σε ερημική παραλία, ο δεύτερος δράστης το βίασε»
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου