Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Δολιοφθορά στις κεραίες 3 ραδιοσταθμών της Κατερίνης

Δολιοφθορές κεραίας Cosmos
Δολιοφθορές κεραιών σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης σε κέντρο εκπομπής της Κατερίνης. Σύμφωνα με τοπικό ιστολόγιο, «νυκτερινοί γκάγκστερ των FM» προξένησαν δολιοφθορά στις εγκαταστάσεις των ραδιοφωνικών σταθμών...Cosmos 103.8, Ράδιο Ενημέρωση 92.2 και Capital 97.7 στην Κονταριώτισσα Πιερίας. Ο ιστός των κεραιών των σταθμών λύγισε ελαφρώς, ενώ στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, οι αντιρήδες που τον υποστηρίζουν φαίνονται να είναι κομμένες ή χαλαρωμένες. Ειδικό συνεργείο κλήθηκε προκειμένου να στερεώσει εκ νέου την μεταλλική κατασκευή.

Μετά από τηλεφώνημα των ιδιοκτητών, στο χώρο βρέθηκε αστυνομική δύναμη, η οποία εξέτασε το χώρο. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν κάμερα μακρινής λήψης, η οποία κατέγραψε τις κινήσεις των δολιοφθορέων και ενδεχομένως να αποδειχθεί χρήσιμη για την ανακάλυψή τους.

Οι τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν γίνει και στο παρελθόν στόχος δολιοφθορών, καθώς σχετικά πρόσφατα, από το ίδιο σημείο είχαν κλαπεί με διαδοχικές διαρρήξεις μηχανήματα εκπομπής καθώς και η ηλεκτρογεννήτρια. Οι ιδιοκτήτες φέρονται αισιόδοξοι ότι θα βρεθούν οι δράστες και δηλώνουν ότι «αυτοί που τόσο χρόνια, με τέτοιες μεθοδέυσεις προσπαθούν να φιμώσουν ραδιόφωνα, δεν θα τα καταφέρουν».

Πηγή: Κράχτης.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου