Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010

Ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο

http://4.bp.blogspot.com/_ha_uC-KD_a0/TBLAvkoZ6-I/AAAAAAAACL8/csESMD4hBdo/s1600/KAIROS1_516_355.jpg
Αίθριος ο καιρός με την θερμοκρασία να φτάνει τους 36 βαθμούς Κελσίου, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Πιο αναλυτικάΣτην Μακεδονία και την Θράκη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν... μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 και κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά Ιονίου, την Ηπειρο, την δυτική Στερεά, και την δυτική Πελοπόννησος, ο καρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Ηπείρου.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 τοπικά βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 35 και κατά τόπους έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών η πρόσκαιρης καταιγίδας.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και στα νοτιότερα μεταβλητοί 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.[πηγη]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου