Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Αρναούτογλου- Μπουλέ Περνάει όντως κρίση η σχέση τους;


Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Νάντια Μπουλέ να βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού. Τις τελευταίες εβδομάδες ακούγεται έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία πως οι δυο τους δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά ενώ έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση. Γείτονας του Γρηγόρη στην Πεντέλη λέει στο Yupi πως δεν έχει δει καθόλου τη Νάντια στο σπίτι του διάσημου παρουσιαστή τις τελευταίες εβδομάδες.



Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της Espresso, η Νάντια Μπουλέ έχει επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι καθώς τελευταία υπήρχε μεγάλη ένταση στη σχέση της με τον Γρηγόρη. Αφορμή φαίνεται πως έχει σταθεί η επαγγελματική ανασφάλεια που διακατέχει και τους δύο καθώς κανείς δεν ξέρει με σιγουριά αν θα βρίσκεται στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν. Ο Γρηγόρης έχει τυπικά ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με το Mega, η απόφαση όμως του καναλιού να μην βγάλει στον αέρα το show που ετοίμαζε, τον έχει απογοητεύσει πολύ με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει ήδη τις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2011-2012.



Τις τελευταίες εβδομάδες πάντως ο 37χρονος παρουσιαστής κυκλοφορεί συνεχώς τα βράδια μαζί με τον κολλητό του Αντώνη Κανάκη - οι δυο τους έχουν εμφανιστεί σε κλαμπ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενώ στην παρέα του έχει προστεθεί ο Γιάννης Λάτσιος.



Πριν λίγες μέρες πάντως ο Γρηγόρης φιλοξενήθηκε στο εξοχικό του Αντώνη Κανάκη στη Φούρκα της Χαλκιδική και πολλοί τον είδαν να φλερτάρει έντονα με μια ωραία γυναίκα στο beach bar του φίλου του, γεγονός όμως που δεν αποδεικνύει από μόνο του ότι έχει όντως χωρίσει με τη Νάντια, η οποία θα βρίσκεται σε περιοδεία με τον Μανώλη Λιδάκη όλο το καλοκαίρι.
[πηγη]www.yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου