Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Πιείτε μπύρα.. Κάνει καλό!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_tkJXJplWtcupvy5mz2I6Ac8Ar1l4wvVjUe-CX7zsSZaVoam3xf3W-9vP88B90n2ilajuGL7hwJh_Gq2WZ8XjJTomOk8aBPBLNNbQJz7qpPplglnB9WO2662Yj0PuaUTC5tRnwC-s1iI/s1600/beer.png
Την ευεργετική δράση της μπίρας όταν αυτή καταναλώνεται με μέτρο αποκαλύπτει νέα έκθεση, σύμφωνα με την οποία το «καλοκαιρινό» ποτό είναι μια πολύ πλούσια πηγή βιταμινών, φυτικών ινών, μεταλλικών στοιχείων και αντιοξειδωτικών και έχει χαμηλή θερμιδική αξία, σε σύγκριση με τα άλλα αλκοολούχα ποτά.Η σχετική έκθεση που έγινε υπό την αιγίδα της ακαδημίας μπίρας στη Βρετανία, μιας οργάνωσης που έχει στόχο να προωθήσει τη με μέτρο κατανάλωσή της, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ξανθιά, κόκκινη ή μαύρη, η μπίρα είναι ένα από τα πιο.. ασφαλή αλκοολούχα ποτά που υπάρχουν. Η έκθεση διερευνά επίσης και τα ψυχολογικά, αλλά και τα κοινωνικά θετικά που απολαμβάνουν οι άνθρωποι που πίνουν μπίρα στα στέκια τους. Υπογραμμίζεται ότι οι παμπ ή τα μπαρ όπου συγκεντρώνεται κόσμος για να πιει μπίρα είναι το επίκεντρο κάθε κοινότητας και εκεί συσφίγγονται οι κοινωνικοί δεσμοί που δημιουργούν ασφάλεια και πληρότητα.

Να σημειωθεί ότι και παλιότερες έρευνες έχουν δείξει ότι η μπίρα μπορεί να κάνει απευθείας καλό στην υγεία, όπως να προλάβει την οστεοπόρωση. Ο λόγος για τις μπίρες που έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε λυκίσκο, ο οποίος, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, είναι καλή πηγή διατροφικής σιλικόνης που λειτουργεί συνεκτικά στα οστά.

απo TreloKouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου