Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010

Τι είπε η Ερρικα σήμερα στο 10 με 1 μαζι;


Η Ερρικα Πρεζεράκου είναι η μεγάλη νικήτρια του "Dancing with the stars". Η Ερρικα μίλησε σήμερα το πρωί στο 10 με 1 μαζί για την νίκη της ,για το αν της έχουν κάνει πρόταση συνεργασίας απο τον ΑΝΤ1 ,όπως επίσης αποκάλυψε και ποιο ήταν το γούρι της χθες στον ...
μεγάλο τελικό !

Ερρικα Πρεζεράκου: "Η εμπειρία μου απο το "Dancing" ήταν απίστευτη. Ηταν μία απο τις πιο ωραίες εμπειρίες της ζωής μου. Νιώθω δε, τεράστια ευγνωμοσύνη στον κόσμο που με στήριξε απο την αρχή μέχρι το τέλος. Η αλήθεια είναι, πως δεν πίστευα ότι θα κερδίσω ή μάλλον δεν το σκεφτόμουνα. Χθες την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, έλεγα μέσα μου "εντάξει ή θα κερδίσω ή θα χάσω" ."
Το μεγάλο της γούρι της Ερρικας!
Ερρικα Πρεζεράκου:"Η αλήθεια είναι ,πως σε όλη αυτή την προσπάθεια είχα ένα δυνατό γούρι μου. Το γούρι μου ήταν η γιαγιά μου η Πολυξένη, την οποία και λατρεύω. Μάλιστα η γιαγιά για το χατίρι μου, χθες άφησε το χωριό και ήρθε στην Αθήνα και την είχα εκεί στο πλατό μαζί μου και τελικά απ ΄ότι αποδειχθηκε ,όντως ήταν το γούρι μου".
Θα δουμε την Ερρικα σε εκπομπη τον Οκτώβρη στον ΑΝΤ1 ;....Ερρικα Πρεζεράκου:"Αν μου έλεγαν κάποτε πως θα ασχοληθώ με τον στίβο ή πέρσι τέτοια εποχή πως θα έπαιρνα μέρος στο σόου του ΑΝΤ1, θα γέλαγα ...Κι όμως έγιναν και τα δύο ! Η αλήθεια είναι πως για την ώρα δεν έχω δεχτεί καμία συγκεκριμένη πρόταση. Αν είναι όμως κάτι να έρθει που θα γεμίσει και πάλι την καρδιά μου, - όπως έγινε και με το "Dancing" - , δεν ξέρω, ,μπορεί και να το κάνω. Κατά τα άλλα , κουβέντα να γίνεται... Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο να σας πω. Πάντως , η τηλεόραση έχει απίστευτη δύναμη. Τόση δύναμη που έχω πάθει σοκ ..."


http://tvnea.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου