Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Greek Idol Οι εκπλήξεις του τελικού Έναν αξέχαστο και άκρως εντυπωσιακό τελικό για το «Greek Idol» ετοιμάζουν στον Alpha για τη Δευτέρα 28 Ιουνίου. Η


Έναν αξέχαστο και άκρως εντυπωσιακό τελικό για το «Greek Idol» ετοιμάζουν στον Alpha για τη Δευτέρα 28 Ιουνίου. Η πρώτη έκπληξη είναι η εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο τραγουδιστής συμφώνησε και θα εμφανιστεί το βράδυ της Δευτέρας live στη σκηνή του talent show για να ερμηνεύσει τα τραγούδια της καινούριας του δουλειάς «Τα Ίσια Ανάποδα», που κυκλοφόρησε χθες.

Ωστόσο, οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Η Νικόλ Παπαριστοδήμου και η Βαλάντω Τρύφωνος που διεκδικούν τον τίτλο του «Greek Idol» θα συναντήσουν ξανά όλους τους πρώην συνυποψήφιους τους. Μάλιστα, το «παρών» θα δώσουν και οι πέντε πρώτοι παίκτες που δεν πέρασαν στο πρώτο live.

Επίσης, πολλά από τα παιδιά που είδαμε στο παιχνίδι θα τραγουδήσουν ξανά και ανάμεσά τους είναι και ο Χρήστος Τσακίρης που θα ανέβει πάλι στη σκηνή του «Greek Idol», ευχαριστώντας το κοινό που τον στήριξε κατά την παραμονή του.

[πηγη]www.yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου