Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ένας χρόνος χωρίς τον Michael Jackson!


25 Ιουνίου 2009. Διεθνή και εγχώρια μέσα διακόπτουν το πρόγραμμα τους για να μεταδώσουν μια συγκλονιστική, έκτακτη είδηση. Ο Βασιλιάς είναι νεκρός! Ο Michael Jackson άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, ύστερα από ανακοπή καρδιάς.



Τον γύρο του κόσμου κάνει η συγκλονιστική φωτογραφία του Jacko, πάνω στο φορείο κατά τη διάρκεια της μεταφορά του στο νοσοκομείο. Η κοινή γνώμη μουδιάζει. Χιλιάδες θαυμαστές του σπεύδουν έξω από το σπίτι του για να αφήσουν ένα λουλούδι ή ένα μήνυμα στη μνήμη του.



Σε όλον τον κόσμο γίνονται αφιερώματα για τον Βασιλιά της Ποπ, ο οποίος στα 50 του χρόνια έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του τα τρία του παιδιά, Prince Michael, Paris και Blanket.



Αμέσως εγείρονται ερωτηματικά για το θάνατό του. Η αστυνομία βρίσκει στον σπίτι του σακούλες γεμάτες χάπια και αρχίζουν να διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες ότι ο Michael ήταν εθισμένος σε διάφορων ειδών φάρμακα. Η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για υπερβολική χρήση propofol, ενός πολύ ισχυρού υπνωτικού που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή.



Τα βλέμματα όλων πέφτουν στον γιατρό του Michael Jackson, ο οποίος συλλαμβάνεται και κατηγορείται για τη δολοφονία του βασιλιά της ποπ. Άλλωστε αυτός είναι που του έκανε την θανατηφόρα ένεση και ο άνθρωπος που κάλεσε το ασθενοφόρο.



Η οικογένεια του Jackson ακόμα και τώρα μιλά για δολοφονία και ζητά απαντήσεις. Τα τρία παιδιά του μεγαλώνουν με τη γιαγιά τους Kathrine και προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους.



Την Παρασκευή, ένα χρόνο μετά, οι θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο διοργανώνουν διάφορα events προς τιμήν του. Αρκετοί θα επισκεφθούν και το νεκροταφείο όπου έχει θαφτεί ο Michael, όμως μόνο η οικογένειά του θα μπορέσει να πραγματοποιήσει μια μικρή τελετή στο μαυσωλείο του Jackson.

πηγή:star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου