Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Πολύ καλή ΑΕΚ, 2-0 την Ουνιρέα

Ακρως θετικά ήταν τα μηνύματα από την πρώτη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ επί αυστριακού εδάφους. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ειδικά για το χρονικό σημείο της προετοιμασίας της, επικρατώντας 2-0 της πιο έτοιμης Ουνιρέα, η οποία συμμετέχει στον Γ` προκριματικό γύρο του Champions League. Λεονάρντο (30`) και Δέλλας (60`) τα γκολ για την Ενωση, η οποία δεν πιέστηκε από τους ρουμάνους

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ξεκίνησε με το σύστημα 4-2-3-1, με τους Αραμπατζή στο τέρμα, Γεωργέα-Λαγό στα μπακ, Μαϊστόροβιτς-Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, Καφέ-Γκέντσογλου στα χαφ, Σκόκο-Λεονάρντο αριστερά και δεξιά αντίστοιχα και Εντερ πίσω από τον Λυμπερόπουλο.

Η Ενωση κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και με κινητήριους μοχλούς την τριάδα του κέντρου, δημιούργησε αρκετές καλές φάσεις για γκολ.

Το γκολ για την ΑΕΚ ήρθε στο 30`, όταν μετά από πολύ ωραία προσπάθεια του Σκόκο από δεξιά, ο αργεντινός έκανε την σέντρα και ο Λεονάρντο με κεφαλιά, έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό του φιλικού, ο Μπάγεβιτς αντικατέστησε όλους τους παίκτες, εκτός του Αραμπατζή, ωστόσο η Ενωση συνέχισε να έχει την υπεροχή και να διατηρεί χωρίς δυσκολίες το υπέρ της 1-0.

Οι ρουμάνοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν τον Αραμπατζή και στο 60` η ΑΕΚ κλείδωσε ουσιαστικά την νίκη, πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα. Ο Δέλλας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα της Ουνιρέα, για το 2-0.

Στα λεπτά που απέμεναν δεν άλλαξε κάτι, με την ΑΕΚ να διατηρεί εύκολα το 2-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης και να παρουσιάζει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς):
Αραμπατζής, Γεωργέας, Λαγός, Μανωλάς, Μαϊστόροβιτς, Καφές, Γκέντσογλου, Έντερ, Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος.

Ουνιρέα (Ρόνι Λεβί): Αρλάουκις, Γκαλαμάν, Βιλάσκο, Αράσιβ, Παντουρέτου, Πραντάν, Μαρινέσκου, Σεμέντο, Μαφτέι, Φρούνζα, Μαρίν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου