Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Αντώνης Σρόιτερ Τι αποκαλύπτει για το γάμο του με τη Δήμητρα Αιγινίτη;


Έξι μήνες μετά τον πολιτικό τους γάμο -ο οποίος έγινε φέτος ανήμερα των Χριστουγέννων στο δημαρχείο του Αγ. Στεφάνου- αλλά και τρία χρόνια σχέσης, ο Αντώνης Σρόιτερ αποκαλύπτει στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη», ότι με τη Δήμητρα Αιγινίτη ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο καλοκαίρι.







Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στις 24 Ιουλίου στη Σαντορίνη, αφού, όπως ο ίδιος λέει, αυτό το νησί αποτελεί αγαπημένο προορισμό: «Είναι το αγαπημένο νησί της Δήμητρας κι εμένα. Ήταν χαρά μου να το κάνω σε ένα μέρος που εκείνη αγαπάει πολύ». Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupi, η Σαντορίνη αποτελεί, το «γιατρικό» της όταν βρίσκεται υπό πίεση ή όταν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή. Πρώτη φορά στο νησί πήγε πριν από 8 χρόνια και από τότε το επισκέπτεται κάθε χρόνο.



Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο άνκορμαν του Alpha πρόσθεσε ότι δεν θέλει ο γάμος τους να αποτελέσει ακόμα ένα κοσμικό γεγονός. «Θα μαζευτούμε λίγοι και καλοί φίλοι και συνάδελφοι και θα πάμε Σαντορίνη, να είναι πιο γλέντι η κατάσταση... Γιατί το βασικό στο γάμο είναι να περνάει καλά ο κόσμος, δεν είναι να μαζευτούμε πολύ και να γνωριστούμε μεταξύ μας». Ο Αντώνης Σρόιτερ δεν γνωστοποίησε το ποιοι θα είναι οι κουμπάροι στο θρησκευτικό τους γάμο, αλλά έγκυρες πηγές είπαν στο Yupi ότι πιθανότατα θα είναι οι δυο καλοί φίλοι αλλά και γείτονες του ζευγαριού, οι οποίοι ήταν και μάρτυρες στον πολιτικό τους γάμο.



Δεν δίστασε μάλιστα να πει ότι όταν γνωρίστηκαν με τη Δήμητρα οι σχέσεις τους δεν ήταν οι καλύτερες: «Τη γνώρισα σε ένα εργασιακό περιβάλλον, εκείνη ως ρεπόρτερ κι εγώ ως αρχισυντάκτης και στην αρχή υπήρξε ένα "τζαρτζάρισμα" για να το πω ποδοσφαιρικά», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως αυτή η ένταση αφορούσε μόνο τα επαγγελματικά και διήρκησε μέχρι να γνωριστούν.



Μίλησε όμως και για τη Ρούλα Κορομηλά με την οποία είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν: «Έχω δουλέψει με τη Ρούλα όταν εκείνη ήταν στο Star, ήμουν κοντά της όταν ήταν στο στάδιο πριν σταματήσει και τώρα που ξαναξεκινάει. Η Ρούλα είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να έχει συμπάθειες και αντιπάθειες σ' αυτό το χώρο αλλά κανένας δεν μπορεί να μην της αναγνωρίσει ότι είναι το απόλυτο αστέρι της τηλεόρασης. Στον Alpha, αναζητούσαμε το "Greek Idol", η Ρούλα είναι "Greek Idol"».

[πηγη]www.yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου