Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΟΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΠΛΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Την πληρωμή μιας επιπλέον θέσης από τους υπέρβαρους θέλουν Βρετανοί πολίτες σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε ιστοσελίδα ενώ το 67% δε θα ήθελε να κάτσει διπλά σε έναν επιβάτη με δυσάρεστη οσμή.

Σύμφωνα με τη μελέτη που έγινε σε δείγμα 6.000 ατόμων για το TravelSpec.com, το 75% των ανδρών και το 68% των γυναικών πιστεύουν πως οι υπέρβαροι επιβάτες πρέπει να ...
πληρώνουν μια επιπλέον θέση.

Η έλλειψη χώρου κατά τη διάρκεια της πτήσης είναι το χειρότερο για τους Βρετανούς επιβάτες, σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph. Επίσης, ενοχλητικό είναι και το κλάμα των παιδιών όπως και οι ανήσυχοι συνεπιβάτες τους, δείχνει η έρευνα.
Το 67% των ερωτηθέντων απάντησε πως δε θα ήθελε να κάτσει δίπλα σε έναν άνθρωπο με άσχημη οσμή που αποπνέει το σώμα του.

Παρά τα παράπονα, μόνο το 13% των επιβατών θα άλλαζε κατηγορία θέσης.

"Σε δύσκολες οικονομικά περιόδους με ανασφάλεια, οι διακοπές έχουν γίνει ιδιαίτερα πολύτιμες. Οι Βρετανοί ταξιδιώτες θέλουν μια χαλαρωτική εμπειρία. Μάλιστα, οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν κατηγορία θέσης με αποτέλεσμα ορισμένες φορές να αρχίζει ή να τελειώνει με άγχος ένα όμορφο ταξίδι τους", είπε ο Rafi Neumann, από την ιστοσελίδα που διεξήγαγε την έρευνα.
[πηγη]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου