Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Πας χωρισμένος διακοπές; Ακόμα καλύτερα!


Έτοιμος λοιπόν; Όλα καλά! Έχεις πάρει την αδειούλα, έχεις ετοιμάσει βαλιτσούλα και είσαι στο τσακ για την καλοκαιρινή σου απόδραση, ξαφνικά όμως κάτι σου λείπει.
Εκείνος ή εκείνη που θα σε συντρόφευε στο δίκλινο δωμάτιο του ξενοδοχείου , που θα χαζεύατε μαζί το ηλιοβασίλεμα και θα κάνατε ευχές κάτω από τα ίδια αστέρια. Ξεκόλλα!
Σκέψου θετικά και εκτίμησε το γεγονός πως θα απολαύσεις τις διακοπές σου με την αγαπημένη σου παρέα. Παρακάτω αναφέρουμε μόνο πέντε από τους χίλιους δέκα πέντε λόγους, που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο τυχερός.... από τους φίλους σου τα ζευγαράκια!

Καμάκι
Διακοπές χωρίς καμάκι είναι σαν παγωμένος καφές χωρίς καλαμάκι! Γι' αυτό τι τον (την) θέλετε μαζί για αστυνόμευση; «Που κοίταξες;» «Γιατί πήρες τα σφηνάκια που σε κέρασαν;» Για να μην αναφερθώ στα πιο ακραία τύπου «Το μαγιό σου είναι πολύ» ή «Όταν έκανες βουτιά είδαν όλοι τα προσόντα σου!»

Βαριές αποσκευές
Φυσικά και είναι και αυτό ένα μειονέκτημα της επιλογής , διακοπές με σύντροφο. Διότι όπως και να το κάνουμε κυρίως οι γυναίκες θέλουμε καμιά δεκαριά σετάκια εσώρουχα για να μην αναφερθώ σε περιπτώσεις που η τριχοφυΐα κάνει πάρτι και είσαι υποχρεωμένος -ή να κουβαλάς μαζί προϊόντα αποτρίχωσης για τρίχες μισού εκατοστού.

Νιώσε ελεύθερος
Εδώ βέβαια αρκετοί θα διαφωνήσουν μαζί μου, αλλά όταν είσαι σε μια σχέση και πόσο μάλλον λίγο καιρό δεν μπορείς να έχεις την άνεση, που έχεις με τους κολλητούς σου. Θες να πεις κάτι βρε αδερφέ και να μην φοβάσαι ότι θα κρατηθεί στο συρτάρι και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου στους χειμερινούς καβγάδες.

Χρήση της τεχνολογίας
Αν είστε μαζί είναι πιο πολύπλοκο να μιλάς συχνά στο κινητό(αν φυσικά θες να κάνεις κάτι τέτοιο στις διακοπές σου) ή να σερφάρεις στο διαδίκτυο γιατί ατάκες του στυλ «Αγάπη μου, προτιμάς τον υπολογιστή σου από εμένα;» ή «Πολλά μηνύματα στέλνεις σήμερα.» σε κάνουν να σκεφτείς πολύ πριν προχωρήσεις στην επικοινωνία σου με τον κόσμο, που έχεις αφήσει πίσω σου.

Για να βρεις τον καλοκαιρινό έρωτα!
Πόσα τραγούδια, πόσες ταινίες, πόσα βιβλία μιλούν για τις καλοκαιρινές αγάπες; Μήπως δεν είναι τυχαίο; Μήπως ήρθε η ώρα να το ζήσεις και εσύ;

http://tileorasi-hellas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου