Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Με Ντιόγο και «Ντάρμπι» για την πρόκριση

http://www.moments.com.cy/images/articles/athlitismos/ellada/olympiakos1.jpg
Χωρίς τους οπαδούς στο πλευρό του, αλλά με τον Έβαλντ Λίνεν να ετοιμάζει ένα άκρως επιθετικό σχήμα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21.30 / NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 / www.sport-fm.gr) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Γερμανός τεχνικός στη χθεσινή προπόνηση δοκίμασε ένα σχήμα με τον Νταρμπισάιρ στην κορυφή της επίθεσης και τον Ντιόκο πίσω του σε ρόλο κρυφού επιθετικού. Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει και ο Ρόμενταλ.

Υπάρχουν ακόμη δύο ερωτηματικά για την 11άδα. Κάτω από την εστία η θέση του Νικοπολίδη δεν είναι σίγουρη, καθώς πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός έχει και ο Πάρντο, ενώ στην άμυνα ο Ραούλ Μπράβο και ο Χολέμπας διεκδικούν τη θέση στο αριστερό άκρο.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα που προτίθεται να χρησιμοποιήσει ο Έβαλντ Λίνεν: Νικοπολίδης ή Πάρντο στην εστία. Στο δεξί άκρο ο Γκαλίτσιος. Στο κέντρο της άμυνας οι Μέλμπεργκ και Μοντέστο και στο αριστερό άκρο ένας εκ των Μπράβο ή Χολέμπας.

Στη μεσαία γραμμή οι Ντουντού και Μαρέσκα. Μπροστά τους στο αριστερό άκρο ο Μιραλάς και στο δεξί ο Ρόμενταλ. Στον άξονα ο Ντιόγο λίγο πιο πίσω από τον Νταρμπισάιρ, ο οποίος θα είναι ο «φουνταριστός» για τον Έβαλντ Λίνεν.

Λίνεν: «Ποδόσφαιρο κυριαρχίας»

Η πρόθεση στον Ολυμπιακό είναι, μετά το σημερινό παιχνίδι να έχει πετύχει ένα σκορ που θα του εξασφαλίζει όσο το δυνατόν περισσότερο την πρόκριση, έτσι ώστε να αποφύγει τις περιπέτειες στο Ισραήλ.

Ο Έβαλντ Λίνεν ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν θα διαμορφώσει τα πλάνα του ανάλογα με το πόσο αμυντικά θα παραταχθεί η Μακάμπι. «Εμείς δεν θα αλλάξουμε την τακτική μας ανάλογα με τον αντίπαλο. Εμείς θέλουμε να κυριαρχούμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν ξέρω πώς θα παίξουν. Αλλά αν παίξουμε στο δικό τους μισό, δεν έχει διαφορά με πόσους αμυντικούς θα παραταχθεί η Μακάμπι», τόνισε.

Το σχήμα της Μακάμπι

Με ένα σύστημα 4-2-3-1 θα παρατάξει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Γιόσι Μιζράχι. Ο τεχνικός της ομάδας από το Ισραήλ αναμένεται να κατεβάσει στον αγωνιστικό χώρο τους…

Τερματοφύλακας: Στράουμπερ. Αμυνα: Σαμπάν (δεξιά), Στρουν, Νιβάλντο (κέντρο), Γκαφνι (αριστερά)
Μεσαία γραμμή: Σιντιμπέ, Μπάνινγκ. (αμυντικά χαφ). Ιτζχάκι (δεξιά), Ζιβ (άξονα), Μεντουνιανίν (αριστερά)
Επίθεση: Κολάουτι.
[πηγη]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου