Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Η προκήρυξη της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών»

Απειλές κατά εκδοτών, δημοσιογράφων, δικηγόρων, εισαγγελέων και εργαζομένων σε φυλακές εξαπολύει με επτασέλιδη προκήρυξή της η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών».

Η οργάνωση με την επτασέλιδη προκήρυξή της, αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Ταυτόχρονα, αναφέρεται κατά των Π. Κωστόπουλου, Θ. Αναστασιάδη, Μ. Τριανταφυλλόπουλου, Ν. Χατζηνικολάου Δ. Κοντομηνά, Γ. Παπαγιάννη, κ.ά.

Η «Σέχτα Επαναστατών» αναφέρεται με λεπτομέρειες στον τρόπο που τα ξημερώματα της 19ης Ιουλίου έγινε η επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου, ο οποίος κατά τους συντάκτες της προκήρυξης διέθετε αστυνομική φρουρά η οποία τον ακολουθούσε «κατά πόδας» σε όλες τις μετακινήσεις του .

Η οργάνωση στην προκήρυξή της αναφέρει λεπτομέρειες για τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τον Σωκράτη Γκιόλια και οι οποίοι δεν αποσύρθηκαν μετά την επίθεση με την επιστολή-βόμβα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπως εκ παραδρομής γράφτηκε στο αρχικό πρωινό ρεπορτάζ, για την υπόθεση της ανάληψης ευθύνης της δολοφονίας του δημοσιογράφου έξω από το σπίτι του.


Μαζί με την προκήρυξη ανάληψης της ευθύνης της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια η «Σέχτα Επαναστατών» απέστειλε και φωτογραφία του οπλοστασίου της, όπως παλαιότερα συνήθιζε να κάνει και η 17Ν.

«Δεν έχουμε δανειστεί τίποτε από τον κόσμο σας, για να νιώθουμε ότι χάνουμε ή το χρωστάμε», αναφέρει χαρακτηριστικά η προκήρυξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου