Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ο νέος σύντροφός της Εύης Βατίδου


Ο νέος σύντροφός της Εύης Βατίδου

Μυστήριο αποτελεί το τελευταίο διάστημα η προσωπική ζωή της Εύης Βατίδου, με τις φήμες να την θέλουν ζευγάρι με τον Μιχάλη Σταθοκωστόπουλο. Είναι single ή όχι η Εύη; Κι αν όχι, ποιος είναι ο νέος της έρωτας;

Όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες του star.gr, αυτές τις ημέρες η Εύη Βατίδου βρίσκεται στην Άχλα της Άνδρου, που φαίνεται ότι έγινε ευρέως γνωστή μετά την «περιπέτεια» της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Στο πλευρό της Εύης είναι όντως ο 35χρονος επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων! Ο Μιχάλης Σταθοκωστόπουλος είναι γιος επιχειρηματία και έχει ακόμα τρία αδέρφια. Σπούδασε στο Λονδίνο και είναι από τους πλέον συνειδητοποιημένους οικολόγους. Όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν, αποφεύγει το κρέας, λατρεύει το ψάρι και παίζει μετά μανίας τένις.

Το μοντέλο φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω το διαζύγιο με τον Αλέξη Κούγια, καθώς και τις δύσκολες στιγμές και την ένταση που επικράτησαν μετά τον χωρισμό. Ωστόσο, διατηρεί υπό κρυπτόν την νέα της σχέση, προφανώς γιατί δεν θέλει να απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας.

Εύη και Μιχάλης εθεάθησαν την Τετάρτη να παίζουν ατελείωτες ώρες στην παραλία της Άχλας. Φορώντας εμπριμέ μαγιό και μαύρη μπλούζα και έχοντας τα μαλλιά της λυμένα, η Εύη απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα με τον καλό της, ενώ κολύμπησε φορώντας βατραχοπέδιλα.

Το ζευγάρι δεν δίστασε να αγκαλιαστεί και να φιληθεί, ταυτόχρονα, όμως, ήταν και διακριτικό ώστε να μην προκαλεί τα βλέμματα των άλλων λουόμενων. «Ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους και φάνηκε ότι φλέρταραν έντονα», είπαν στο star.gr όσοι τους είδαν.

Η 34χρονη μελαχρινή και ο επιχειρηματίας φαίνεται πως είναι μαζί εδώ και περίπου 7 μήνες. Στις αρχές Ιουλίου είδαμε στα περιοδικά μία φωτογραφία τους από την παραλία της Ψαρούς, ενώ οι δυό τους διασκέδασαν τον χειμώνα στα νυχτερινά μαγαζιά όπου τραγουδούσαν ο Σάκης Ρουβάς και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Το star.gr σας έχει την απάντηση αποκλειστικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου