Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Νατάσα Θεοδωρίδου «Αν επιλέξει μία γυναίκα να αλλάξει κάτι πάνω της, δεν χρειάζεται τα media να της το υπενθυμίζουν συνεχώς»


Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στο περιοδικό «Celebrity» για την ηλικία της, μοιράστηκε την άποψή της για τις πλαστικές επεμβάσεις, μίλησε για τη σχέση της με τις κόρες της, σχολίασε τα talent shows και τις κριτικές επιτροπές, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως δεν φοβάται να βγει έξω με το σύντροφό της γιατί είναι φυσιολογικό να θέλει να ζήσει ελεύθερα!



Για την ηλικία της: «Δεν με ενοχλεί ο χρόνος, γιατί δεν τον νιώθω. Διάβασα κάπου ότι αν δεν ήξερες την ημερομηνία γεννήσεως σου, θα ήσουν όσο ένιωθες. Αυτό με βοήθησε να ξεκλειδώσω το θέμα της ηλικίας, όπου ξεχνάς πότε γεννήθηκες και προχωράς με βάση το πόσο νιώθεις. Χωρίς όμως να φτάνεις σε υπερβολές του τύπου να είσαι 50 και να συμπεριφέρεσαι σαν 25χρονη. Καλύτερα να είσαι φίλος με το χρόνο παρά να τον ανταγωνίζεσαι».



Για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Υπάρχει μία ελαφριά αγένεια στον τρόπο προσέγγισης αυτών των θεμάτων. Αν επιλέξει μία γυναίκα να αλλάξει κάτι πάνω της, δεν χρειάζεται τα media να της το υπενθυμίζουν συνεχώς. Το άγχος του καθενός μας που μπορεί να έχουμε αλλάξει κάτι βρίσκεται στον τρόπο αντιμετώπισης. Αν κάποιος προσεγγίζει ένα τέτοιο θέμα με ευγένεια και χαλαρότητα, μπορείς να αφεθείς και να το πεις. Αν το εκβιάσει, δημιουργείται άγχος, αναγκάζεσαι να πεις ψέματα οπότε σε κοροϊδεύουν διπλά. Πλαστικές μπορεί να έχει κάνει η φίλη σου ή η συνάδελφός σου, γιατί να μας ενοχλούν αυτές των επωνύμων;».



Για τα talent shows: «Είναι οφθαλμοφανές ότι αυτά τα παιχνίδια κάνουν μόνο κακό στα παιδιά, το καλό τραγούδι δεν μπορεί να το βλάψει τίποτα. Δεν γίνεται να λες σε κάποιον που βγαίνει να πει ένα δανεικό τραγούδι ότι το ερμήνευσε μοναδικά. Αν ήταν εξαιρετικός, δεν θα ήταν εκεί, θα του είχαν κάνει ήδη δίσκο. Αυτό που με στεναχωρεί είναι τα σχόλια των κριτών. Είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό, γιατί κάποιοι κριτές παίζουν το παιχνίδι του εκάστοτε καναλιού. Αφού κάποιος θέλει να μπει σε μία κριτική επιτροπή, ας λέει τουλάχιστον την αλήθεια. (...) Δεν θα μπορούσα να ήμουν μέλος σε κριτική επιτροπή. Αν συμμετείχα, θα με έδιωχναν από τη δεύτερη μέρα! Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν πιστεύω σ' αυτό το θεσμό. Είναι ψεύτικος και το έχει αποδείξει ο χρόνος».



Για την εικόνα που πιστεύει ότι έχει ο κόσμος για εκείνη: «Ως άνθρωπος είμαι πολύ προσιτός. Δεν κυκλοφόρησα ποτέ με μαύρα γυαλιά και κουκούλες. Η συμπεριφορά μου είναι νορμάλ, γιατί ποτέ δεν πίστεψα πως αυτό που κάνω είναι κάτι ιδιαίτερο. Για μένα είναι φυσικό».



Για τις κόρες της: «Στη σχέση με τις κόρες μου υπάρχει ισορροπία, γιατί δεν είμαστε ούτε φίλες, ούτε μάνα με κόρη. Είμαστε μόνο γυναίκες στο σπίτι, λειτουργούμε με καλή συνεννόηση. Βέβαια, η καθεμία μας έχει τις δικές της ανάγκες, γιατί έχουν διαφορά ηλικίας, η μία είναι 16 και η άλλη 10».



Για τη δημοσιοποίηση των σχέσεων της: «Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να έχει ενδιαφέρον το αν έχω σχέση. Άντε, ας δεχθώ ότι κάποιους μπορεί να τους απασχολεί. Εκτίθεσαι αναγκαστικά, γιατί είσαι με τον άνθρωπό σου και θέλεις να βγεις έξω, να πας διακοπές να ζήσεις κανονικά. Επειδή απλούστατα δεν χρωστάω σε κανέναν, δεν πρόκειται να κλειστώ μέσα στο σπίτι».
[πηγη]www.yupigr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου