Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Αφαίρεσαν τα καρφιά από την 24χρονη - Ανατριχιαστικές περιγραφές απο την ίδια.

Οι γιατροί αφαίρεσαν τα περισσότερα από τα καρφιά που είχαν μπηχτεί στο σώμα μιας γυναίκας απο τη Σρι Λάνκα, η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στη Σαουδική Αραβία.Η κοπέλα είχε κατηγορήσει τους εργοδότες της για τα βασανιστήρια, κάτι που επιβεβαίωσε σήμερα και ο διευθυντής του νοσοκομείου, δηλώνοντας ότι δεν μπορούσε η ίδια να κάνει στον εαυτό της αυτά τα βασανιστήρια.

Οι γιατροί αφαίρεσαν 19 από τα 24 καρφιά, καθώς και μια...
βελόνα, που είχαν μπηχτεί στα χέρια, τα πόδια και το μέτωπο της ασθενούς.

"Η ίδια εξήγησε ότι ο εργοδότης της ζέσταινε τα καρφιά πριν τα καρφώσει με ένα σφυρί στο σώμα της", δήλωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου. "Είναι σαφές ότι είναι κάποιος άλλος αυτός που της έμπηξε τα καρφιά», τόνισε. Ο Σαουδάραβας εργοδότης της ήθελε για να την τιμωρήσει, επειδή είχε δυσκολία στην επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας.

Κατά τη διάρκεια της εγχείρησης που κράτησε τρεις ώρες, οι γιατροί αφαίρεσαν 13 καρφιά μήκους πέντε εκατοστών και έξι μικρότερα. Τα καρφιά που απομένουν δεν απομακρύνθηκαν αμέσως, εξαιτίας του κινδύνου βλάβης των νεύρων.

Η 24χρονη, που έφθασε τον Μάρτιο στη Σαουδική Αραβία, δήλωσε ότι το ζευγάρι των εργοδοτών της και τα επτά παιδιά τους την ξυλοκοπούσαν τακτικά. "Η γυναίκα ζέσταινε τα καρφιά και τα έδινε στο σύζυγό της για να τα μπήξει στο σώμα μου. Όταν ούρλιαζα απο τον πόνο, τα παιδιά τους μου έδειχναν ένα μαχαίρι και απειλούσαν να με σκοτώσουν", προσθέτει η άτυχη οικιακή βοηθός.

Η αστυνομία της Σρι Λάνκα άρχισε έρευνα για το περιστατικό.
rokakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου