Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Η 37χρονη Πολυξένη έσβησε την ώρα του γάμου


Η 37χρονη Πολυξένη έσβησε την ώρα του γάμου

Αφησε την τελευταία της πνοή ενώ χόρευε σε γαμήλιο γλέντι! Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Πάτρα από τον ξαφνικό θάνατο μιας 37χρονης η οποία πέθανε κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης στην οποία ήταν καλεσμένη. Το περιστατικό συνέβη σε κτήμα της περιοχής Κουρλαμπά, όταν γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα της Κυριακής η 37χρονη Πολυξένη Ρούλια αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα του χορού και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έπεσε στο έδαφος αναίσθητη.

Αμέσως προκλήθηκε πανικός μεταξύ των προσκεκλημένων, κάποιοι από τους οποίους έσπευσαν να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αφού νόμιζαν ότι είχε απλώς χάσει τις αισθήσεις της. Δυστυχώς, η άτυχη κοπέλα δεν ανταποκρινόταν, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σημείο και τη μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Ωστόσο, ήταν πολύ αργά για την όμορφη κοπέλα, αφού οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό της, ο οποίος όπως ανακοίνωσαν προήλθε από παθολογικά αίτια.

Η είδηση του θανάτου της προκάλεσε σοκ και θλίψη σε όλους όσοι τη γνώριζαν και κυρίως στο οικογενειακό, φιλικό και εργασιακό της περιβάλλον (ήταν υπάλληλος στο καζίνο του Ρίου). Απαρηγόρητη ήταν η μητέρα της Βασιλική, καθώς η Πολυξένη ήταν το μοναχοπαίδι της. Η κηδεία της έγινε χθες στις 12.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης μέσα σε κλίμα οδύνης.

Την άτυχη κοπέλα συνόδευσε στην τελευταία της κατοικία πλήθος συγγενών, φίλων και συναδέλφων, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς από τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκε το χαμόγελο της όμορφης και γλυκιάς Πολυξένης. Οι ίδιοι έκαναν λόγο για μια πολύ αγαπητή κοπέλα που κέρδιζε αμέσως τους άλλους με τον ευγενικό χαρακτήρα της, ενώ ανέφεραν ότι μέχρι τώρα δεν είχε εμφανίσει σοβαρά προβλήματα υγείας.

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου