Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Οι μισοί Έλληνες κάνουν... cyber sex


Μέσω... Ίντερνετ κάνουν πλέον σεξ οι Έλληνες, καθώς έρευνα αποκαλύπτει πως 8 στους 10 άνδρες και 7 στις 10 γυναίκες επιλέγουν το cyber sex, ενώ διαδικτυακό σεξ προτιμούν τόσο οι νέοι όσο και οι παντρεμένοι!

Στην έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας συμμετείχαν συνολικά 1.600 άτομα (800 άνδρες και 800 γυναίκες) ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Όπως προέκυψε, 8 στους 10 άνδρες και 7 στις 10 γυναίκες επισκέπτονται διαδικτυακούς χώρους με σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ περισσότεροι από 6 στους 10 παραδέχονται πως χρησιμοποιούν το Ίντερνετ για να κάνουν ερωτικές γνωριμίες, χωρίς να τους ενδιαφέρει η προοπτική μιας σταθερής σχέσης.

Περίπου η μισή Ελλάδα αναζητά τον σεξουαλικό της σύντροφο μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή και αυτοϊκανοποιείται μπροστά στην οθόνη του! Μάλιστα, πρωταθλητές του cyber sex είναι οι νέοι και οι παντρεμένοι...

Πάντως, δεν λείπουν κι αυτοί που βρήκαν τον έρωτα μέσω ιστοσελίδων. Όπως προκύπτει από την ίδια έρευνα, το 43% έγινε ζευγάρι με έναν άνθρωπο που γνώρισε μέσω Ίντερνετ.

[πηγη]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου