Σάββατο 29 Μαΐου 2010

"Kαταγγελια για το Δημο ΚΑΒΑΛΑΣ"

"Εδω και 9 χρονια διαμενω στον οικισμο του ΠΑΛΙΟΥ του Δημου Καβαλας.Ενας οικισμος(που ειναι και παραθεριστικο κεντρο) οπου εχουμε σαν μονιμη κατοικια τουλαχιστον 2000 ατομα μεσα σ'αυτους ειναι ο Υπερνομαρχης της περιοχης...



(ΚΑΒΑΛΑΣ-ΔΡΑΜΑΣ-ΞΑΝΘΗΣ), ενας υποψηφιος Δημαρχος,ενας πρωην βουλευτης και κατα σειρα ετων Υπουργος στις κυβερνησεις του αημνηστου
ΚΩΝ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.Σαν καλοκαιρινη κατοικια ενας πρωην δημαρχος ,ο Νομαρχης Καβαλας και αρκετοι επωνυμοι της πολης της Καβαλας.
Ο οικισμος εχει δημοτικο σχολειο με 180 παιδια και νηπιαγωγιο με 40 παιδια και δυο πολιτιστικους συλλογους.Σε ολο το μηκος του οικισμου περιπου 3χλμ εχει παραλιες και η Εγνατια Οδος περναει απο την Βορεια πλευρα του.
Η καταγγελια μου στη δημοτικη αρχη ειναι οτι αυτο το μερος το εχει τελειως εγκαταλειψει.Τα χορτα στα πεζοδρομεια ειναι στο υψος των ανθρωπων δεν υπαρχει κανενας οδοκαθαριστης.Ατελη εργα αναπλασης μεσα στον οικισμο, εχουν εγκαταληφθει για μηνες.Στο παρκο αναψυχης(ο θεος να το πει ετσι) τα παιχνιδια που παιζουν με αυτα τα παιδια σπασμενα και επικινδυνα.Γυρω γυρω απο το σχολειο εχει μια ρεμματια η οποια εχει να καθαριστει απο περσι(χορτα-σκουπιδια).
Που ειναι η προνοια του δημου Κυριε Δημαρχε;Γιατι μας εγκαταλειψατε;Αυτο το προσωπο θα δειξουμε στους τουριστες που θα ερθουν φετος;Εμεις δεν πληρωνουμε τους δημοτικους μας φορους;
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ "ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ'' .ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΕΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!"

ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ
[πηγη]

1 σχόλιο:

  1. Τσιμεντένιες άγκυρες και βενζίνες από τα σκάφη, καθώς και λύμματα από βόθρους μη συνδεδεμενους στο αποχετευτικό που έχουν καταστρέψει τα λιβάδια ποσειδονίας (είμαστε και nature παναθε μας), ελεύθερο-παράνομο ψάρεμα που δεν έχει αφήσει λέπι, είναι μερικοί από τους τομείς ατομικής ευθύνης η εκπλήρωση της οποίας προηγείται αυτης ευθύνης των εκλεγμένων αρχών.

    Ενας από τους παλαιότερους (1979) κατοίκους της περιοχής. Φυσικά Αγανακτισμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή