Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ζέτα Μακρυπούλια «Αυτό το αστειάκι με τον Γιάννη Λάτσιο πρέπει να κοπεί»


Φανερά εκνευρισμένη, η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στην κάμερα του Star, για τη φετινή της τηλεοπτική εμπειρία στην παρουσίαση του «Dancing With the Stars» και τα όσα κατά καιρούς ακούγονταν για τη σχέση της με το διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο.



Για το υποτιθέμενο «φλερτ» της με τον Γιάννη Λάτσιο: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Κι εφόσον δεν έχω να απαντήσω τίποτα, αυτό το αστειάκι πρέπει να κοπεί!». Παράλληλα, όταν η Ζέτα ρωτήθηκε για τα όσα ακούγονται σχετικά με συζητήσεις της με το διευθυντή προγράμματος του σταθμού για τη συμμετοχή της σε καινούριο τηλεοπτικό project, η ίδια απάντησε: «Σας παρακαλώ πολύ να το σεβαστείτε, γιατί ξέρετε πως δεν αληθεύει και δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λέτε αυτή τη στιγμή!».



Η Ζέτα δήλωσε πως «το διασκέδασε πάρα πολύ στο "Dancing With the Stars"», τονίζοντας όμως στους δημοσιογράφους ότι «πλέον έχω στόχο να αφοσιώνομαι στη δουλειά μου, όχι τόσο στα γύρω γύρω». Η ηθοποιός απέφυγε να σχολιάσει τις απουσίες από τον τελικό του «DWTS», λέγοντας: «Αν θα έρθετε στο πάρτι του σόου, θα τα πούμε εκεί».



Τέλος, η 31χρονη ηθοποιός έδωσε τις δικές της απαντήσεις σε όσους τη θεωρούν πολύ όμορφη, αλλά χωρίς ταλέντο, αρκούμενη απλά στο: «Περασμένα, ξεχασμένα!».

[πηγη]www.yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου