Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

Η 'Εφη Σαρρή με δική της εκπομπή στο internet

Ζωντανή εκπομπή στο δικό της blog ξεκινά από την Πέμπτη (24/6) η Έφη Σαρρή με τίτλο «Ακατάλληλο με την Εφη»! Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η τραγουδίστρια δε θα βρίσκεται σε κάποιο στούντιο αλλά από το σπίτι της και σε κάποιες περιπτώσεις από την κρεβατοκάμαρά της! Θέματα της εκπομπής θα προέρχονται από τα τραγούδια της ενώ η επικοινωνία με το κοινό θα γίνεται μέσω τηλεφώνου.

«Πριν από λίγες ημέρες δημιούργησα το δικό μου διαδικτυακό τόπο και αρχίζω να εκπέμπω από την Πέμπτη. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα κάνω μια εύθυμη νυχτερινή εκπομπή, η οποία θα βασίζεται σε συζητήσεις με τους θαυμαστές μου, αλλά και με οποιονδήποτε θέλει να μιλήσει μαζί μου. Αφορμή για την επικοινωνία μαζί τους θα αποτελούν τα τραγούδια μου και ειδικά οι τίτλοι τους. Για παράδειγμα "Σεισμός ερωτικός", "Τα κρεβάτια τα ξένα", "Μάλλον θα με δεις με κάποιον άλλον", "Ατύχησες", "Αγόρι καλοκαιρινό"... Σύμφωνα με τον κάθε τίτλο και όπως αυτόν τον αντιλαμβάνεται ο κόσμος θα κυμαίνονται οι συζητήσεις μας...», είπε στην εφημερίδα η Έφη Σαρρή.

Όπως αναφέρει η ίδια, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της θα συμπεριφέρεται σα να μην υπάρχει κάμερα και οι θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να τη δουν να κάνει γυμναστική, να βάφεται αλλά και να φτιάχνει τα μαλλιά της.

Όσον αφορά το Λάκη Λαζόπουλο είπε: «Εχει έναν μήνα να με πιάσει στο στόμα του... Θα πρέπει να πω ότι έχω αποφασίσει να μην ξανασχοληθώ με αυτό το θέμα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να κάνω μια εκπομπή που να τη βλέπει πολύς κόσμος!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου