Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΤΕΛΟΣ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ-ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Σπανούλης καθώς οι πράσινοι του ξεκαθάρισαν πως δεν θα τον περιμένουν άλλο. Προβάρει τα κόκκινα ο παίκτης και είναι έτοιμος να υπογράψει. Οριστικά παρελθόν αποτελεί για τους πράσινους ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς ο Παναθηναϊκός όπως άφησε να διαρρεύσει, δεν θα περιμένει άλλο τον παίκτη του, ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Αμερικανού, Τέρλ ΜακΙντάιρ, που έχει συμβόλαιο με την Σιένα και πλέον ανοίγει ο δρόμος για τον Ολυμπιακό ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ έχει ήδη καταθέσει μια πλουσιοπάροχη προσφορά στον 28χρονο (9/8/82) γκαρντ που κάνει λόγο για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες, με ετήσιο κασέ στον παίκτη που θα φτάσει τα 2.700.000 ευρώ, πρόταση την οποία αναμένεται σύντομα να την αποδεχτεί ο Έλληνας διεθνής. Ο Βασίλης Σπανούλης είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και από τον Παναθηναϊκό να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, περίπτωση που είχε συμβεί και το καλοκαίρι του 1994, όταν οι ερυθρόλευκοι είχαν αρπάξει από το "τριφύλλι" τον Σάσα Βολκόφ.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, φέρεται να ανέβασε την προσφορά της πάνω από τα 2.000.000 ευρώ ώστε να πείσει τον Έλληνα γκαρντ να παραμείνει στην ομάδα, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης, έχει πάρει την οριστική του απόφαση να αφήσει τους πράσινους ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Η πρώτη "βόμβα" του φετινού καλοκαιριού από τους Παναγιώτη & Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς για ακόμη μια φορά τινάζουν την μπάνκα στον άερα στο μεταγραφικό παζάρι, προσφέροντας περισσότερα από 8.000.000 ευρώ -καθαρά- στον παίκτη μέχρι το 2013. Μάλιστα, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, για να πείσει τον 28χρονο γκαρντ να έρθει στον Πειραιά, του ξεκαθάρισε πως θα του πληρώσει και την εφορία, η οποία έχει φτάσει πλέον το 45%.

O Oλυμπιακός με την προσθήκη του Βασίλη Σπανούλη στο ρόστερ του, βρίσκει μια σπουδαία λύση στη θέση "2", καθώς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ήταν εμφανής στην ομάδα, η απουσία ενός ικανού σούτινγκ-γκαρντ. Ο Έλληνας διεθνής διαθέτει χαρακτηριστικά τα οποία έλειψαν από την περιφέρεια των ερυθρολεύκων, καθώς είναι ικανότατος στο ένας εναντίον ενός, διαθέτει διείσδυση και καλό σουτ. Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, με αυτήν την μεταγραφή, ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την δυναμική της ομάδας ενώ παράλληλα δημιουργεί πλήγμα και κενό στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

πηγή www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου