Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Συναυλίες σε όλη την Ελλάδα ξεκίνησε ο Μ. Χατζηγιάννης!Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα τραγουδίσει "το καλοκαίρι μου" σε όλη την Ελλάδα!

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι σίγουρα... το καλοκαίρι του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο Έλληνας καλλιτέχνης μετά την τεράστια επιτυχία που σημειώνει τα τελευταία χρόνια, ετοιμάζει εμφανίσεις έκπληξη σε όλη την Ελλάδα.

Ο λαμπερός καλλιτέχνης που έχει αποκτήσει ένα τεράστιο φανατικό κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε εκδήλωση και αγαπά τα τραγούδια του, αναμένεται να επισκεφθεί αυτό το καλοκαίρι πολλά ελληνικά μέρη και να χαρίσει αξέχαστες στιγμές μουσικής στο κοινό.

Ο ίδιος μίλησε για τη φετινή περιοδεία του στο Θέμη Γεωργαντά και στα βραβεία Mad, όπου πήρε το βραβείο του "Άνδρα Καλλιτέχνη". Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε, άλλωστε, και το grand φινάλε της βραδιάς, τραγουδώντας το νέο του κομμάτι "το καλοκάιρι μου" ξεσηκώνοντας το κοινό.

Η πρώτη εμφάνιση του για την καλοκαιρινή σεζόν, έγινε την Πέμπτη 17 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βύρωνα και όπως ήταν αναμενόμενο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποθεώθηκε!

Η επόμενη συναυλία του Έλληνα τραγουδιστή θα είναι στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Γης στις 21 Ιουνίου.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των συναυλιών θα είναι ως εξής:

24/6 Πάτρα – Γήπεδο Παναχαϊκής

29/6 Ιωάννινα – Θέατρο ΕΗΜ

3/7 Βέροια – Φεστιβάλ Αλιάκμονα

19/7 Φεστιβάλ Πετρούπολης – Θέατρο Πέτρας

21/7 Ηράκλειο – Παγκρήτιο Στάδιο

24/7 Φεστιβάλ Κασσάνδρα Χαλκιδικής – Θέατρο Σίβηρη

30/7 Νεστόριο Καστοριάς - 32ο River Party

22/8 Ρόδος – Γήπεδο Διαγόρας

11/8 Αθήνα – Θέατρο Λυκαβηττού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου