Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Λίντσεϊ Λόχαν Γλίτωσε τα χειρότερα


Σύμφωνα με τα όσα γράφει το « E! News», καθαρές βγήκαν οι εξετάσεις της γνωστής ηθοποιού, Λίντσεϊ Λόχαν, όταν τέθηκε εκτός λειτουργίας, στις 7 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια του after party της απονομής των MTV Βραβείων, το βραχιόλι που φοράει στον αστράγαλό της για την καταμέτρηση του ποσοστού αλκοόλ.



Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, λίγες ώρες αργότερα η Λόχαν πέρασε από τεστ ούρων για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ και το αποτέλεσμα βγήκε αρνητικό αποδεικνύοντας πως το βραχιόλι δεν λειτούργησε σωστά.



«Της έκαναν ανάλυση ούρων στα εργαστήρια Medtox και αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε αλκοόλ στον οργανισμό της εκείνη τη μέρα», αναφέρει μία πηγή με έγκυρη ενημέρωση.



Και όμως, ο δικαστής, με βάση την υποτιθέμενη παραβίαση, διπλασίασε την εγγύηση, η οποία είχε οριστεί για την ηθοποιό στα 200.000 δολάρια και υπολογίζεται ως ακόμα ένα ατόπημα της Λόχαν, που δεν εμφανίστηκε ήδη μία φορά στο δικαστήριο, καθώς βρισκόταν στις Κάνες. Η ηθοποιός θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 6 Ιουλίου και στην περίπτωση που ο δικαστής κρίνει ότι δεν έχει πλήρως συμμορφωθεί με τους όρους που της είχαν επιβληθεί θα έχει να αντιμετωπίσει 6 μήνες φυλάκισης.




[πηγη] www.yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου