Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ FAST FOOD

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 40 ετών άφησε μια υπέρβαρη γυναίκα στην περιοχή Essex της Αγγλίας καθώς αν και νοσηλευόμενη σε κλινική δεν ακολούθησε την αυστηρή δίαιτα που της είχε επιβληθεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sun, η γυναίκα ζητούσε επίμονα από την οικογένειά της να της φέρνουν στην κλινική "πακέτα" με κοτόπουλο, ψάρι και πατατάκια παρόλο που ...
λόγω της κατάστασής της, οι γιατροί της είχαν επιβάλει αυστηρή δίαιτα. Δυστυχώς, η 40χρονη πέθανε από καρδιακή ανακοπή ενώ ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Μάρτυρες στην κλινική κάνουν λόγο για συγγενείς που πήγαιναν κρυφά φαγητό από fast food στη νοσηλευόμενη η οποία θεωρούνταν η πιο παχύσαρκη της Αγγλίας.

"Είχε ξεκάθαρο πρόβλημα με το φαγητό και δεν μπορούσε να βοηθήσει τον εαυτό της. Οι συγγενείς δεν της χαλούσαν χατήρι", είπε γνωστός της οικογένειας στην εφημερίδα.

Προτού πάει στην κλινική η 40χρονη πέρασε τέσσερα χρόνια στο κρεβάτι λόγω της παχυσαρκίας. Ωστόσο, δεν ήταν από μικρή υπέρβαρη καθώς τα πολλά κιλά αποκτήθηκαν εξαιτίας της επιλόχειας κατάθλιψης και της απόφασης να βρίσκει διέξοδο στο φαγητό.

"Έχω αφήσει τον εαυτό μου να πεθάνει. Αν ήμουν ανορεξική θα δεχόμουνα την κατάλληλη βοήθεια. Δεν υπάρχει καμία συμπάθεια για τα υπέρβαρα άτομα", είχε δηλώσει η γυναίκα λίγο πριν πεθάνει.

Η κατάστασή της είχε επιβαρυνθεί σε τέτοιο βαθμό που χρειαζόταν μηχάνημα οξυγόνου.
[πηγη]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου