Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Νταντί Γιουνάιτεντ - ΑΕΚ Pregame

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο Τάνανταϊς Παρκ, όπου θα αντιμετωπίσει την σκωτσέζικη Νταντί Γιουνάιτεντ, στον πρώτο αγώνα για την φάση των πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός της Ενωσης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, θα παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1.Ο Ράφικ Τζιμπούρ θα πάρει την θέση του Ισμαελ Μπλάνκο στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Μάκος μαζί με τον Καφέ θα είναι το δίδυμο στο κέντρο, καθώς ο Γκέντσογλου είναι τραυματίας και ο Ντιόπ κρίθηκε ανέτοιμος.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σάχα, με τους Δέλλα και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Λαγός και στο δεξί ο Γιάχιτς.

Στη δεξιά πλευρά του κέντρου θα αγωνιστεί ο Σκόκο, στην αριστερή ο Λεονάρντο και ο Λυμπερόπουλος σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τζιμπούρ. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Αραμπατζής, Νταντόμο, Αργυρίου, Καράμπελας, Γεωργέας, Ντιόπ, Εντερ, Μπερνς και Μπλάνκο.

Ο προπονητής των σκωτσέζων, Πίτερ Χιούστον, θα παρατάξει την Νταντί με σύστημα 4-4-2. Μια πιθανή ενδεκάδα των γηπεδούχων αποτελείται από τους Πέρνις, Ντίλον, Ντίξον, Κένεθ, Ντοντς, Γκομίς, Μπουαμπέν, Ρόμπερτσον, Κόνγουεϊ, Γκουντγουίλι και Ντέιλι.

"Φαβορί δεν υπάρχει. Μπορεί να είμαστε έμπειροι αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία που θα πρέπει να έχουμε για να κερδίσουμε τον αγώνα", τόνισε ο Μπάγεβιτς, στην συνέντευξη Τύπου.

"Για μένα δεν υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι. Τα πάντα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να κρατήσουμε από τα φιλικά την καλή κυκλοφορία της μπάλας που είχαμε και μας βοηθούσε να ανακτήσουμε τον έλεγχο του αγώνα", είπε ο Καφές για την αναμέτρηση.

"Σε σύγκριση με την ΑΕΚ μας λείπει εμπειρία σε αυτό το επίπεδο αλλά αυτό που ξέρω είναι οι παίκτες έχουν την ικανότητα να ανταποκριθούν σε τόσο μεγάλες απαιτήσεις.

Μπορεί να υπάρξουν περίοδοι μέσα στο παιχνίδι που η ΑΕΚ θα κάνει παιχνίδι και δεν θα έχουμε εμείς την κατοχή, αν συμβεί αυτό πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και να κάνουμε σωστά την δουλειά μας", δήλωσε ο Πίτερ Χιούστον.

sport.gr


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=71769#ixzz0x2viUQ2D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου