Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Ντεμπουτάρουν Ιμπαγάσα και Ρόμενταλ

http://www.moments.com.cy/images/articles/athlitismos/ellada/olympiakos1.jpg
Την πρώτη τους εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού, έστω και σε φιλική αναμέτρηση, θα κάνουν την Κυριακή (25/7 19:00GR) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη κόντρα στον Εργοτέλη οι Ντένις Ρόμενταλ και Αριέλ Ιμπαγάσα.

Τόσο ο δανός, όσο κι ο αργεντινός προπονούνται εδώ και περίπου δέκα μέρες με τη νέα τους ομάδα και σιγά σιγά αρχίζουν να βρίσκουν ρυθμό και να καλύπτουν το χαμένο έδαφος στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Εξάλλου, αμφότεροι δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα των ερυθρολεύκων για τις αναμετρήσεις με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Εβαλντ Λίνεν θέλει να τσεκάρει την ετοιμότητά τους σε συνθήκες αγώνα, που παρότι φιλικός θα είναι πιο πιεστικές από των προπονήσεων.

Στο μεταξύ, χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε το πρωί του Σαββάτου (24/7) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Πέμπτης (29/7) με τους ισραηλινούς.

Σε αντίθεση με πέρυσι, προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και ο μόνος άτυχος είναι ο Βαλεριάνος (έχει τραυματιστεί στο αριστερό του γόνατο), που συνέχισε και σήμερα το πρόγραμμα θεραπείας του.

Ηρεμία μετά τον... καταιγισμό
Στο μεταγραφικό μέτωπο, επικρατεί ηρεμία στο Λιμάνι μετά τον καταιγισμό των τελευταίων εβδομάδων και την τρέλα, που επικράτησε με την απόκτηση του Ριέρα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν καλύψει τις περισσότερες και βασικές τρύπες στο ρόστερ και πλέον δεν βιάζονται για τις επόμενες κινήσεις τους.

Χρονικά πάντως, πρώτα θα κινηθούν για την απόκτηση του τέταρτου στόπερ - πιθανότατα θα είναι ο Παπάζογλου- και παράλληλα θα εξετάζουν και τις περιπτώσεις των αμυντικών χαφ. Γκατούζο και Εντιαγέ παραμένουν πρώτοι στη λίστα, ενώ κι η περίπτωση του Τζιόλη παίζει πολύ δυνατά. Αυτή που έχει ατονήσει είναι αυτή του Σένα.

Τελευταία θα γίνει -αν τελικά γίνει- η κίνηση για τον επιθετικό. Η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού αναμένεται να τρέξει την συγκεκριμένη υπόθεση στα μέσα του Αυγούστου, καθώς θεωρούν πως οι απαιτήσεις παικτών επιπέδου Μπαπτίστα θα έχουν πέσει και θα μπορούν πιο εύκολα να προσεγγίσουν τους στόχους τους.

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου